Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/munksgaarddirect.dk/copenhagenfilmfestival.dk/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/munksgaarddirect.dk/copenhagenfilmfestival.dk/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300
Kom vidt omkring med Segboards

Kom vidt omkring med Segboards

Segboards: Fremtidens transportmiddel tilgængeligt nu

Der er sket noget nyt indenfor transportmuligheder, og her tænker vi ikke på offentlig transport. Nej, her er der tale om din egen personlige transport; dine muligheder for at komme nemt omkring – og nu også på en sjov måde. Hvis du er træt af cyklen, fordi den kræver for meget energi når blæsten melder sig, og vil du gerne komme frem på en anderledes og sjovere måde, som ikke kræver at du skal op på et skateboard og føle dig usikker, eller få lugtende strømper i dine gamle rulleskøjter – som desuden kan være problematiske at få standset på vej ned af stejle bakker, så er der håb for dig med dette alternativ.

Nu kan du slippe for at hoppe halvsvedig af en cykel og at stå som sild i en tønde i bussen under myldretiden. Med segboards bruger du lige så lidt energi som du gør stående i en bus, du ser lige så cool ud som med et skateboard; ja oven i købet får du et twist af eksklusivitet, for du kan stadig bevæge dig rundt med et jakkesæt på dette board, uden at folk vil tage dig useriøst, og fordi de typisk kommer i ganske raffinerede designs med et pift af futurisme. Og så er kvaliteten ikke mindst helt i top (se de forskellige modeller på Segboardguide).

Med dette mobile batteridrevne transporthjul kan du komme vidt omkring. Segboards fås i flere forskellige modeller og designs, så du kan finde et board der passer netop til dit look og som egner sig til dine behov.

Ingen begrænsninger med segboards

Synes du navnet lyder bekendt? Så er det nok fordi du tænker på segways. Segboards minder meget om sin fætter, men med denne variant slipper du for styret, og derfor skal du udelukkende styre med fødderne. Derudover er de også billigere end segways. Med et læn til den ønskede sige og et enkelt tryk med tæerne bestemmer du retningen, og dit segboard lystrer. Det er også ved at læne dig frem eller tilbage at du bestemmer den ønskede hastighed.

Heldigvis er der en maksimal hastighed på 20km/t, så der er ingen grund til at være bekymret for at flyve af, eller overskride fartgrænserne. Boardet er nemt at navigere med og du behøver ikke bekymre dig om skarpe sving – med muligheden for at dreje hele vejen rundt om sig selv er det nemt at manøvrere med dette board. Som noget nyt er der kommet en off-road variant, så du ikke længere er begrænset til byens asfalt, men nu også kan begive dig ud i skoven, på stranden eller køre over grusbelagte stier og lignende.

Med segboards kommer du nemt frem uden sved på panden, og med sine 10-13 kilo alt afhængigt af model, kan du nemt tage den med ind i klasselokalet, med ind på kontoret eller hvor dit næste stop nu skulle være – og med en ladningstid på højst 2 timer er du hurtigt kørende igen.