Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/munksgaarddirect.dk/copenhagenfilmfestival.dk/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/munksgaarddirect.dk/copenhagenfilmfestival.dk/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300
Sådan finder du den billigste bilforsikring

Sådan finder du den billigste bilforsikring

Det kan være en jungle at finde rundt i de mange forsikringsselskaber og deres bilforsikringer. Der er mange faktorer, der spiller ind på hvor billig eller dyr ens forsikring kan være, hvilket er med til at gøre det hele lidt mere besværligt.

safe-1142432_1920De fleste vil gerne have en så billig bilforsikring som overhovedet muligt. Hvis man gider at putte lidt energi og arbejde i det, kan det da også sagtens lade sig gøre at finde frem til den billigste forsikring. Det er altid en fordel at bruge sammenligningstjenester, hvor man kan sammenligne priser og andre faktorer. Det kan også være en fordel at få sin forsikring gennem det bilfirma, som man har købt eller leaset sin bil hos. Hvis man shopper lidt rundt og kigger sig godt omkring, kan man spare mange penge.

Brug sammenligningstjenester

Den bedste måde at finde frem til den billigste bilforsikring er at bruge en prissammenligningsside på nettet. Priserne på forsikringerne kan variere meget og derfor er der gode besparelser at hente, hvis man undersøger sagen lidt. Man kan med fordel bruge en af de mange prissammenligningssider på nettet. Her kan man få informationer om selve forsikringen og hvad den koster. Disse informationer kan man med fordel bruge aktivt til at forhandle med. Når du har informationerne på hvad de forskellige selskaber skal have for deres bilforsikring, kan du bruge disse oplysninger til at få din nuværende pris ned. Hvis forhandlingen ikke går igennem, kan du altid skifte forsikringsselskab.

Hvad afgør hvor dyr din forsikring er?

Når du skal finde den billigste bilforsikring, er der nogle faktorer, der spiller ind på prisen. Derfor kan du allerede inden du køber bil gøre forarbejdet til at få en billig bilforsikring. Du kan altså både spare penge ved at bruge sammenligningssider, men du kan også spare penge ved at vælge den rigtige bil. Der er nemlig stor forskel på forsikringer alt afhængig hvilken bil du har.

En af de ting, som du kan justere på er din selvrisiko. Hvis du vælger en høj selvrisiko, får du en billigere forsikring. Du skal dog være opmærksom på at der er konsekvenser ved at have en høj selvrisiko. Hvis du skulle være uheldig og komme ud for at din bil bliver skadet, kan det være en dyr fornøjelse for dig. Hvis du har en gammel bil, kan det måske ikke svare sig med en høj selvrisiko, hvis du ender med at bruge mange penge på reparationer.

Endnu en ting, der er bestemmende for hvor billig eller dyr din forsikring er, er din anciennitet som fører af bilen. Ancienniteten er et udtryk for hvor stor erfaring du har og hvor mange skader du har været ude for i alle de år, som du har kørt bil. Hvis du kun har ejet en bil i et år, vil forsikringen være dyr.

Hvis du har eget biler i 10 år, vil du kunne få en billigere forsikring. Hvis man er et ægtepar, hvor manden altid har stået som ejer i papirerne og kvinden aldrig har stået som ejer, men stadig har kørt bil, kan det være en fordel at manden tegner forsikringen. Alder har også betydning for forsikringens pris. Således vil det være meget dyrere for unge under 25 år.

Bilens type kan også have stor betydning for hvor dyr forsikringen bliver. Her betyder det noget hvor stor motoren er og hvor dyr bilen har været. Dyre biler med stærke motorer er ofte dyrere i forsikring, da forsikringsselskaberne vurderer at der er en større chance for skader og bøder. Til sidst kan din adresse have betydning for prisen på bilforsikringen (jeg bor i København, som er eet dyr, men fik en god pris hos www.next.dk).